V KOSTELCI PASOVALI BUDOUCÍ PRVŇÁČKY

19 června, 2014|Posted in: Obecné

Šest děvčátek a jednoho chlapce pasoval v kostelecké mateřince starosta obce František Trhlík spolu s ředitelkou Marií Benediktovou. „Jde o naši tradici, každý rok takto pasujeme děti, které odcházejí ze školky na základní školu. Dostanou od nás malou výbavu do školy a od obce knihu,“ uvedla ředitelka Marie Benediktová.

Děti předvedly svým rodičům a prarodičům krátké kulturní pásmo a také ukázaly, co se všechno ve školce naučily. Bylo vidět, že se do školy těší, ale mají i obavy. „Já se tam těším na novou paní učitelku a také na to, že se naučím psát. Já bych potom psala dopisy mojí mamince,“ řekla Eliška Hlasová.

Slzičky v očích se občas blýskly i u maminek. „To bylo tak krásné a dojemné. Náš Tomášek se trochu školy bojí, nemá rád nové prostředí. Každopádně měl tuto školku rád a my jsme tu také byli moc spokojeni,“ uvedla maminka malého Tomáše Jana Janečková.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA