CHODOVARKA ZAHRÁLA V KULTURNÍM DOMĚ

24 listopadu, 2014|Posted in: Obecné

Taneční odpoledne s Chodovarkou se konalo v neděli ve stříbrském kulturním domě. Zatančit si přišlo kolem stovky zájemců, přijeli lidé i z Tachova.
„Musím říci, že jsme moc rádi, že Stříbro tyto akce pořádá. U nás v Tachově to chybí, dříve to dělal jeden podnikatel, ale už skončil a my si nemáme kam jít zatančit. Akorát nás mrzí, že máte kulturní dům tak daleko od vlakového nádraží,“ uvedla Vlasta Filipová z Tachova, která jezdí do Stříbra s několika přáteli.
Z Málkovic přijela i Květoslava Vithausová. „Na dechovku jezdím pravidelně každý měsíc, dříve jsme chodili i na různé plesy. Dnes jsme v soutěži vyhráli bednu mandarinek, to je příjemná cena, hodí se. Už se těšíme na sedmý prosinec, to tu bude hrát Hájenka,“ uvedla tanečnice z Málkovic, která dodala, že je na škodu, že stále chodí méně a méně lidí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA