DĚTI SE VYŘÁDILY V MASKÁCH

13 března, 2015|Posted in: Obecné

Stříbrský kulturní den patřil v pátek odpoledne dětskému maškarnímu karnevalu. Program plný hudby, tance a soutěží moderoval Petr Maršálek, děti dostávaly také sladké odměny. Jednu z hlavním odměn si domů odnesl šestiletý Mirek Hrdlička. „Já jsem tady za hejkala, masku mi ušila maminka a větvičky se šiškami jsme nasbírali pod stromy u naší školky. Akorát paruku jsem nosil jen chvíli, protože mi pořád padala do očí a já pak neviděl, tak jsem ji už sundal,“ řekl Mirek.

Akci pořádal Baník Stříbro ve spolupráci s MKS. „Tradičně řadu let pořádáme Šibřinkový ples, a tak jsme letos zkusili před plesem pozvat také děti v maskách, když už stejně máme vyzdobený kulturní dům,“ uvedl jeden z pořadatelů Jiří Kertis.
Rodiče to berou jako dobrý nápad. „Pro malé děti tu toho moc není, takže jsem ráda za tuto akci. Naše pětiletá Šarlotka se tu pomalu rozkoukává, ale je vidět, že se jí tu líbí. Škoda, že je tu málo dětí, ale zrovna řádí hodně nemocí, to se nedá nic dělat,“ uvedla Alžběta Schulzová ze Stříbra.


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA