MOUREK POTŘEBUJE NĚKOHO K MAZLENÍ

22 října, 2017|Posted in: Obecné

Milí čtenáři!

Dnes tady budu orodovat za jednoho tuláčka, který za mnou chodí už dva roky do černošínského muzea. Kocourek kdysi pařil jedné paní, co se odstěhovala a Mourek zůstal venku před domem v třeskuté zimě.

Mourek je dnes asi šestiletý kocourek, na jaře měl nějakou nehodu a léčili jsme mu půlku tváře, ale nyní už to zase švihák, jen nemůže tolik kousat granulky, máčím mu je ve vodě, nebo mu dávám měkké maso a pod. Je bez blech, má obojek  a pravidelně dostává tabletku na odčervení. V podstatě bych si ho nechala tady v muzeu, ale on na noc musí ven, neb by tu zburcoval alarm, který naše exponáty hlídá.

Pořád chce mazlit, kdykoliv tu je nějaká akce přijde a hledá lidi, doslova loudí po člověku, ať ho chová, blahem žužlá oblečení a vrní a vrní..

A teď se zase blíží zima a Mourek tu bude po nocích mrznout sám.  Neznáte někoho, kdo by chtěl mazlíka, který by pro páníčka dýchal a pořád za ním chodil jako psík?  Já bych ho brala, ale nemohu, jednak doma jednu kočičí dámu mám a navíc jsem pořád v terénu.

Pár snímků z akcí, kde si Mourek snažil najít páníčka.

IMG_0639Cernosin21 Cernosin19 Cernosin14