DŮM VE STŘÍBŘE BYL SKLADEM PERVITINU

4 července, 2018|Posted in: Obecné

Jeden z opuštěných domů ve Stříbře na Tachovsku ukrýval velmi slušně vybavenou varnu pervitinu. Techniku i materiál na výrobu drog objevil majitel při kontrole budovy.

„Na stříbrské policisty obrátil majitel jednoho domu ve Stříbře. Ten policistům uvedl, že při náhodné kontrole jeho objektu, který je dlouhodobě neobývaný, zjistil, že se v něm nachází prostředky, které by mohly sloužit k výrobě pervitinu. Policisté, kteří na místo vyjeli, v domě skutečně nalezli věci, které slouží k výrobě uvedené drogy,“ potvrdila mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Případ si převzala tachovská kriminálka. Následovala domovní prohlídka, při které se našlo množství kanystrů a plastových barelů od chemikálií, velké množství prázdných plastových obalů od léků potřebných k výrobě pervitinu, míchadla a další věci potřebné k výrobě pervitinu. Výrobce se ale zatím najít nepodařilo.„Tachovští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Po pachateli či pachatelích intenzivně pátrají,“ dodává policejní mluvčí.

http://www.qap.cz/object/opusteny-dum-ukryval-varnu-pervitinu-po-dealerech-policie-patra-fotky-98162