TIŠÍ BLÁZNI PORUŠILI PRAVIDLA A ZPÍVALI NA PLNÉ PECKY!

25 února, 2019|Posted in: Obecné

Tiší blázni porušili svá pravidla na tradičním rybářském plese to parádně rozjeli! K tanci i poslechu hrála skupina Ozvěny a jako překvapení pro rybáře a jejich tanečníky byl doslova hadí útok, na rybáře přišly Ú-žofky. Tak se jmenuje taneční uskupení z Únehlí.  „Překvapení mají všichni rádi, osobně si myslím, že děvčata z Únehlí vždy pobaví a umí. Měli jsme také dámskou volenku, děvčata si vytančila barevné karafiáty,“ uvedl předseda MO ČRS Stříbro František Hodonický.
A že se některé tanečnice opravdu snažily! Jako například partnerka Václava Švarce. „Ta moje tu oběhla všechny známé a už máme na stole ve váze osm karafiátů, tak umí tančit. Bere to jako prestiž. Na plese se nám tu líbí, je to pohodová akce, pobavilo nás i taneční vystoupení. Prostě nás muže, ty krásné tanečnice se zaječími ocásky vždy pozitivně inspirují,“ smál se Václav Švarc.
Spojení byli i manželé Marta a Pavel černých z Nýřan. „Pozvala nás sem kamarádka a musíme říct, že je tu fajn. Dobře hrají, skvělá atmosféra a navíc jsme ve slosovací soutěži vyhráli soda stream, který nám ještě doma chybí. Takže naprostá spokojenost se vším,“ řekla Marta Černá.
MarS
.
.