PŘEDMÁJOVÝ TURNAJ BAREVNÉHO VOLEJBALU

30 dubna, 2019|Posted in: Obecné

Další turnaj barevného minivolejbalu se konal v Kladrubech dne 28. 4. 2019. Turnaj pořádal kroužek DDM Stříbro, volejbal pro nejmenší a mírně pokročilé – „Opravu správní rošťáci“ v Kladrubech, pod vedením paní Miroslavy Škorvánkové a paní Anety Ocelíkové. Z celkového počtu dětí z obou kroužků se turnaje zúčastnilo z důvodu nemoci či dovolené s rodiči 20 dětí. Našimi hosty byla tentokrát dvojice děvčat z TJ Sokol Kladruby a to v nejstarší kategorii a ve střední kategorii dokonce jedna volejbalistka ze spřáteleného oddílu O.S.R. z Holandska.

Po slavnostním nástupu, hromadném pozdravu, přivítání hostů, seznámení se s pravidly, rozhodčími a dalším programem se šlo hrát. Podle osvědčené praxe byl turnaj rozdělen do tří skupin a to dle věku a zkušeností dětí. Hrálo se vždy deset minut na předepsaných hřištích, podle pravidel platných pro jednotlivé kategorie – červená, oranžová, žlutá a to na dvě kola. Pro zpestření si děti vymyslely jméno pro svůj tým. Děti bojovaly statečně o každý míč a jejich snaha byla po zásluze odměněna.

Vyhlašovala se tři nejlepší družstva ve všech třech kategoriích a nezapomnělo se ani na družstva na dalších místech. Všechny děti obdržely tentokrát „jen“ čokoládové medaile, diplomy, věcné ceny a sladkosti. Za možnost dětem poskytnou odměny děkujeme sponzorům, rodičům a TJ Sokolu Kladruby.

Jak to dopadlo:

Žlutá kategorie

1. Tým kluků – Matyáš Kajer, Kryštof Šrámek

2. Mořské panny – Veronika Vargová, Klára Kalabusová

3. Draci – Klára Kadlecová, Jan Hradil

Oranžová kategorie

1. Galaxy tým – Alena Němečková, Natálie Kalabusová

2. Vítězové – Filip Hejplík, Jan Škubal

3. O.S.R. – Jiří Martinec, Rosalie Zwiers

4. Dračice – Dominika Lehečková, Eva Hradilová

5. Jednorožci – Alžběta Kubizňáková, Patrice Hanzlíčková

Červená kategorie

1. Ondrové – Ondřej Ďurinda, Ondřej Kasl

2. Medvědi – Pavel Kubizňák, Jakub Kasl

3. Saša tým – Alexandra Lehečková a spol.

4. Kuršojc – Klára Kuršová, Karolína Kuršová

 

.