Z KOSTELECKÉ POUTI

9 července, 2019|Posted in: Obecné

Kostelecká pouť sv. Jana Křtitele odstartovala XII. ročníkem Golfového turnaje o pohár starosty obce Kostelec v pattování a nejdelším odpalu pro neregistrované. Turnaj se uskutečnil na Golfovém hřišti Alfrédov. Absolutním vítězem turnaje se stal Jaromír Pokorný z Kostelce.

Sobotní program začal ve 13 hodin na prostranství za hasičskou zbrojnicí a to vystoupením country skupiny MHS. Poté vystoupila herečka a zpěvačka Pavlínka Filipovská, která vzpomínala na své začátky v divadle Semafor a zazpívala i své první písničky. Následoval Karel Bláha zpěvák a sólista hudebního divadla v Karlíně. Po krásných operetních písních se předvedla skupina Kečup, která se líbila hlavně mladým návštěvníkům. Večer k tanci a poslechu zahrála skupina Ponorka Band, sešlo se přes sto návštěvníků.

V neděli se uskutečnil fotbalový turnaj mladších žáků, který vyhrálo družstvo Baník Kamenný Újezd. Odpoledne si naši a Kladrubští fotbalisté zahráli sranda mač, který skončil nerozhodně.

Na letošní pouti se sešlo mnoho návštěvníků, na návsi se děti zahoupaly na houpačkách, svezly se na kolotoči a nebo zastřílely ve střelnici. Bylo krásné počasí a tak si volný víkend, každý užíval.

Foto: archiv Kostelec

.