I TACHOVSKO SE PŘIPOJILO K LETNÍMU PÁRTY BĚHU

25 srpna, 2019|Posted in: Obecné

Letní párty běh se konal v sobotu 24. srpna v Plzni za obchodním centrem Plaza. Na závodníky všech věkových kategorií čekaly až tři dva a půl kilometrové okruhy s překážkami. Každý měl možnost si vybrat, kolik okruhů oběhne a kterou překážkovou trasu zvládne. Každý nejdříve proběhl vodní stěnou od hasičů, pak barevnou práškovou vlnou.

Na louce se všichni zastavili, museli plnit další úkoly, ti menší chodili na chůdách, skákali v pytli, skákali mezi oky sítě. Na starší účastníky čekalo posilování, přelézt dřevěnou stěnu, bradla či retro bicykl. Do cíle každý doběhl s pěnou na nohách, pěnová sprcha podle dětí byla nejlepší.  „Nakonec běželo na sedm stovek běžců, startovalo se v sedmi vlnách. Počasí přálo, nebylo to o čase, ale o zábavě. Děkujeme všem za účast a doufám, že se potkáme na Hallowennském běhu 26. října,“ uvedl organizátor Jan Bielik z organizace Rozběháme Česko.cz.

Z Plané na Tachovsku se do Plzně vydala Lenka Burianová. „Od nás z Tachovska jsem přijely jako dva čtyřčlenné týmy a všichni jsme běželi tři kola. Překážky byly zajímavé, pro nás asi bylo nejtěžší zdolávat tu dřevěnou stěnu. Ale rozhodně to byl dobře prožitý den se skvělou partou lidí,“ řekla plánská běžkyně.

Část trasy si proběhli také plzeňští Jan a David Wainfurstrovi. „My běželi jen kousek, Davidovi je pět let, ale chtěl si to zkusit. I tak jsme si to užili a jak syn říká, do příštího roku natrénujeme a poběžíme víc a vyhrajeme,“ smál mladý tatínek z Plzně.

Běžci – další fotografie hledejte ZDE:  https://marsih.rajce.idnes.cz/LETNI_PARTY_BEH_PLZEN_2019

.

A