V KNIHOVNĚ ZAČALA VÝSTAVA BEZ NÁZVU

5 února, 2020|Posted in: Obecné, PRO ŽENY

Ve středu večer byla zahájena výstava fotografií členů stříbrského fotoklubu, který ve městě funguje už řadu let. Hned v úvodu zahráli žáci stříbrské ZUŠ a výstavu zahájil vedoucí klubu Vladimír Solový.
Desítky snímků ve stříbrské knihovně nemají jednotné téma a dokonce ani název. „Nějak jsme se nemohli domluvit, a tak jsme se rozhodli, že každý sem dodá to, co si myslí, že se mu nejvíce v posledním roce povedlo. Takže jsou tu od jedenácti autorů snímky, co se jim prostě líbí a myslím, že se to líbí i návštěvníkům vernisáže,“ uvedla Monika Šavlová, která je členkou klubu.
Na vernisáž přišla také Jaroslava Takáčová. “ Pro mě moc hezká výstava, já mám fotografie ráda. Hodně mě upoutal osvícený Gutštejn nebo mosty. Ráda fotím, i bych také chtěla být členkou fotoklubu, ale myslím si, že tak krásné fotky neumím,“ řekla Takáčová.
Výstava zůstane v knihovně dva měsíce. „Necháme ji tu do 26. března a bude vždy otevřena v provozní době knihovny. Věřím, že si sem zájemci najdou cestu,“ uvedl vedoucí fotoklubu Vladimír Solový.
Fotoklub se ve Stříbře schází jednou měsíčně a občas se také vydává lovit na toulky do přírody.

 

MarS

.