Děkuji za váš milión!

19 prosince, 2021|Posted in: Články

Milí čtenáři!

Dnes jsem s úžasem pohlédla na počitadlo mých skromných malých webových stránek a zjistila, že se asi do Vánoc stanu milionářem!
FAKT!
Je to k neuvěření. Moje webové články přinesly informace už skoro miliónkrát!
A když vezmu v úvahu, že je to jen moje hobby zadarmo v mém volném čase, že je to jen tak pro potěšení druhých, protože mi dělá radost, když má někdo radost, tak je to paráda!
A to to ještě mám dost omezené tím, že se mi zapisuje jen jeden přístup z jedné IP adresy denně (kdy může sice někdo jít na stránky za den víckrát, nebo je na IP adrese mnoho dalších domácností, přesto to zapíše jen jeden přístup)
Tak teda asi takto, než se tu rozpláču, fakt mám na krajíčku!
*
MOC, MOC, VŠEM DĚKUJI! Děkuji za přízeň, kterou mi dáváte, navzdory řadě úžasných stránek, navzdory různým pomluvám, navzdory této chaotické době!
Já si toho opravdu moc vážím!
A já teda nevím, zda moje počítadlo bude pokračovat dál, zda umí i sedmimístnou částku – já s tím prostě nějak nepočítala! Ale přes to! Pokud budete někdo vědět, že jste dal ten milióntý klep na tyto stránky, napište mi to prosím, chtěla bych vědět, kdo měl ten jubilejní ťuk?
*
No a závěrem chci také poděkovat všem, kteří mi občas posílaly krásné příspěvky a fotografie a také věnovat vzpomínku úžasným lidem, jako byla Hanička Štollová (recepty, tradice, móda, dekorace), pan Ladislav Jiránek (zprávy ze Stříbra), pak Karel Janda (historie Stříbra) a také další a další neméně skvělí dopisovatelé.
Děkuji moc.
 Přeji krásný 4. advent!
Advent plný pohody, lásky a štěstí.
Advent bez hloupých žabomyších válek, bez závisti, pomluv, bez bolesti.
*
MarSi
*

Leave a Reply