Michaela Badinková a Roman Vojtek ve Stříbře

29 dubna, 2022|Posted in: Články, Obecné, Stříbro

Ve stříbrském kině Slavia se ve středu večer konalo natáčení pořadu Otázky Tondy Procházky s Českým rozhlasem Plzeň. Moderátor Tonda Procházka si na stříbrská prkna, co znamenají svět pozval herečku Michaelu Badinkovou a zpěváka, herce a tanečníka Romana Vojtka. Herecké trio bavilo vyprávěním ze života stříbrské diváky půl druhé hodiny. „S tímto pořadem jezdíme už čtyři roky, pořád pokaždé natáčíme do našeho rozhlasového vysílání. Stříbrští se uslyší na naší stanice v květnu, a to 8. a 15. května v 11 hodin. Další natáčení se bude konat v květnu ve Štěnovicích a v červnu se opět vrátíme na Tachovsko, a to do Plané,“ uvedl vedoucí Programu Českého rozhlasu Plzeň Petr Handl.
Mezi diváky byla i Alexandra Látalová z Ostrova. „Jsem ráda, že jsme sem přijela, opravdu jsme se pobavila a odreagovala. Těším se pak i na květnové vysílání a třeba další podobný pořad,“ uvedla mladá divačka z ostrova u Stříbra.
Z Kladrub se do stříbrského kina vydali Eva a Jindřich Pomyjovi. „Je to pořad na úrovni, občas takto navštěvujeme různé akce, máme rádi i přednášky, výstavy, žijeme kulturním životem. Otázky Tondy Procházky byly zajímavé a odpovědi často veselé, zasmáli jsme se,“ uvedl Jindřich Pomyje z Kladrub.
.
MarSi
.