Jan Vavřička – Košilatý fóry

2 května, 2022|Posted in: Články, Obecné

Stříbrský Jan Vavřička je autorem mnoha zajímavých sci-fi knížek, spolupracuje s řadou objektů a médií, v neposlední řadě jste jej mohli vidět i na televizních obrazovkách. Velký úspěch má teď i v dalším svém novém projektu pod názvem Košilatý fóry na kanálu Youtube. Více se dozvíte přímo od autora.

Jak vznikaly Košilatý fóry?  Youtube kanál Talk show Košilatý fóry se vyvinul z kanálu Košilatý fóry, kde byly původně pouze erotické vtipy. Dnes je kanál zaměřen na rozhovory se zajímavými osobnostmi.

O čem vlastně jsou?
Talk show Košilatý fóry, jak název napovídá, je humorný podcast, ve kterém si v roli moderátora povídám se zajímavými osobnostmi. Do pořadu si zvu například špičkové sportovce či umělce.
Rozhovory jsou tak košilaté jak moc košilaté si je přeje host. S hostem si vždycky před natáčením řekneme, o čem a jakým stylem si budeme povídat a jestli se můžeme pustit do oblasti erotiky a lechtivých vtipů.

Jaké zajímavosti se v nich objevují?

Vyhledejte si na Youtube Talk show Košilatý fóry a snadno a rychle se dozvíte všechny pikantnosti a zajímavosti ze života celebrit a unikátních osobností.
Kolik je dílů hotových, co se plánuje dále?
Nyní je v novém formátu natočeno 12 dílů a všechny jsou zveřejněny na Youtube kanálu Talk show Košilatý fóry. Plánuji pokračovat v natáčení rozhovorů s dalšími inspirativními osobnostmi a věřím, že s kolegou kameramanem Martinem Pospíšilem zvládneme produktovat minimálně jeden rozhovor měsíčně.
*
*
Více se o Janu Vavřičkovi dozvíte ZDE:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Vav%C5%99i%C4%8Dka

.
.

Leave a Reply