Máte rádi JAVORY? H+P Ulrychovy?

27 září, 2023|Posted in: Články, Obecné

Říkám si, že bych touto zprávou mohla potěšit, protože Javory jen tak někde nyuvidíte, často nevystupují.  Ale teď je můžete vidět i slyšet!!! A to večtvrtek 5. října v 19 h!

Do malého útulného šumavského kostela na Mouřenci nad Annínem přijíždí další legenda. Po Hradišťanu nebo Spiritual kvintetu rozezní tento chrám ze 13. století písně sourozenců Hany a Petra Ulrychových a skupiny Javory, která je na hudební scéně už bezmála 50 let. Dlouho připravovaný a nákladný koncert se koná u příležitosti 30. výročí záchrany a znovuvysvěcení kostela a 20. výročí pořízení mouřeneckých zvonů sv. Mořic a sv. Vintíř. Spolu se sourozenci Ulrychovými si můžete na Mouřenci zazpívat písně Kdysi před léty, On na mě zapomíná, Zvláštní znamení, Zvon, Modlitba, Ideál nebo Javory. Nenechte si ujít příležitost vidět opět tyto skvělé muzikanty v západních Čechách a po dlouhé době na Šumavě.

Vstupenky je možné kupovat v kině v Sušici, zde online nebo v IC Hartmanice (od 25. září). Vstupenky budou ke koupi i na místě před koncertem a jen na místě bude možné koupit i vstupenky ke stání za 490 Kč, a to dle kapacity kostela.

 

PŘEDPRODEJ:   https://www.kulturasusice.cz/hana-a-petr-ulrychovi-a-javory-na-mourenci-1695038379/

Informace: www.pratelemourence.cz, tel. 731692703, lukas.milota@centrum.cz

Spolek Přátelé Mouřence děkuje všem posluchačům za zakoupení vstupenky a všem sponzorům, kteří se rozhodli nebo ještě rozhodnou koncert finančně podpořit.

Foto: JAVORY

.