PŘEHLEDNĚ – KDE SE MŮŽETE POHYBOVAT?

27 února, 2021|Posted in: Obecné

Ačkoliv jsem se na těchto stránkách chtěla vyhnout negativním zprávám, přesto to přehodnocuji a dávám sem to, co si myslím, že nyní potřebujete vědět, včetně mapky území, kde se můžete pohybovat například při sportu či chůzi.

Zdroj je město Stříbro.

Aktuálně❗

Vláda ČR  vyhlásila nový nouzový stav s platností do 28. března. Po dobu nouzového stavu budou platit (minimálně do 21. března) následující opatření (ve stručnosti):
.
❗ Respirátory nebo CHIRURGICKÉ roušky je nutné nosit VŠUDE venku při pohybu po městě. Stejně jako vloni na jaře. Mimo město je možné ochranné prostředky odložit, pokud není nikdo v blízkosti.
.
❗ Respirátor je nutné nosit VŠUDE ve vnitřních prostorech jako jsou prodejny, MHD, služby, zdravotnická zařízení atp.
.
❗ Je zakázáno opustit okres s výjimkou nezbytně nutných cest – do práce, na úřad, nebo k lékaři. Při cestě mimo okres bude vyžadováno písemné potvrzení, nebo čestné prohlášení.
.
❗ V rámci okresu je možné se pohybovat pouze za účelem neodkladných cest (jako jsou třeba nákupy) a to jen v nezbytném počtu osob.
.
❗ Volný čas – sport, rekreace, procházky – je možné trávit a podnikat pouze na území své obce. (MAPKA)
.
❗ Návštěvy příbuzných v rámci okresu nejsou povolené.
.
❗ Budou uzavřeny všechny školy, školky a dětské skupiny. Výjimkou bude zachování předškolní péče pro děti, jejichž rodiče pracují ve složkách IZS.
.
❗ Budou uzavřeny až na výjimky všechny dosud otevřené obchody a služby (výjimku mají např. potraviny, lékárny, drogerie, výdejny balíků).
.
.
Může jít o obrázek map a text that says '230 193 Svojšín Pšovany Stríbro 605 605 193 E50 203 230 D5 Kladruby Stríbro okres Tachov, Plzeńský kraj, Česko PANORAMA Trasa Uložit Sdílet Vyletp okoli'

Leave a Reply