SEDMÉ MALOMĚSTSKÉ SLAVNOSTI – AKTUALIZACE + FOTO!

21 srpna, 2021|Posted in: Články, Dolníci, Stříbro

V pátek začaly 7. Maloměstské slavnosti ve Stříbře u 13. poledníku. Představily se kapely Znouzecnost, PayaNoia, Skavare, Nízká úroveň.
Skavare pokřtilo své nové CD pod názvem Siesta. „Jsme rádi, že ještě lidé nezapomněli na takové akce chodit, těší nás to. Máme s tím mnoho práce a velké finanční vydání, protože i když nás město podporuje, tak naše náklady jsou mnohonásobně vyšší a práce opravdu veliká a náročná. Proto je naší největší odměnou, že přijdete, že jste tu s námi,“ usmíval se Václav Sterner a pokřtil sektem CD nosič.
.
V sobotu akce pokračovala, kdy se na pódiu vystřídaly skupiny TBN, Geronimo, St. Johny, Ragulin, Digger a  Spheres. Digger představil také své nové album. Festival ukončili domácí Spheres, festival byl podle účastníků skvělý, jak říká Helena Steiner. „Já opravdu děkuji za nádherný odvaz. Konečně nějaká akce po covidové pauze. V podstatě jsem u pódia zanechala všechny emoce, bylo to úžasné a těším se na další podobné akce. Díky,“ vzkazuje pořadatelům Helena Steiner.
.
VŠECHNY FOTKY – 400 fotek ZDE:
.
Video v přípravě, díky za pochopení, sledujte aktualizace!
Dále prosím o omluvu, některé fotky se prostě nezdařily, mám starý aparát a čím více svítí či bliká světlo kolem, tak to prostě nezaostřím.. omlouvám se! Stejně tak patří omluva těm, které jsme z časových důvodů nestihla nafotit. 🙁
.
Za pomoc děkuji Lacu Kajabovi a všem přátelům za supr víkend!  (nej heslo – to musím, zasvěcení pochopí – „skrč nohy, frajere!) 🙂 🙂 🙂
.
MarSi
.